top of page

Какво мислите за Дядо Коледа?

Вярвате ли в легендата за брадатия старец, който живее в Лапландия и използва хиляди джуджета да му помагат с правенето на подаръци? И за една нощ обикаля цялата Земя и ги дава на послушните деца? Не? Е тогава вероятно знаете, че подаръците на Коледа идват от... по-близък източник.

Е, и в двата случая вероятно любимата Ви част от Коледните празници са подаръците! Какво искате да кажете? Че само аз обичам Коледа за подаръците? Че целта на празника е да събере цялото семейство и не трябва да бъде свързана с подобен материализъм? Глупости!



Е, най-големия проблем относно Коледа е, че освен да получавате трябва и да давате подаръци. Но в 99/100 случая нямате идея какво по дяволите да вземете. Ето малко идеи, които да помогнат в този случай:


1. Книги – Ако този, на когото ще давате подарък е книгоман, няма как да направите Коледата му по-хубава освен с някоя любима или негов тип книга!


2. Чорапи – Колкото и идиотско да звучи наполследък правят такива яки чорапи, че ми иде сама да си ги подаря за Коледа (главно онези с извънземните и с картините на Ван Гог и Леонардо Да Винчи)


3. Козметика – това е добро решение главно за любимите ни училищни томболи (но само ако знаете на кого ще подарявате, иначе би било забавно да купите комплект на Хана Монтана и накрая да трябва да го дадете на някого, с когото сте си разменили две думи на кръст). Така или иначе никое момиче (а защо не и момче?) не би отказало някой хубав парфюм или крем за ръце


4. ШОКОЛАД – бял, черен, азиатец, висок, нисък, дебел, слаб, ВСЕКИ обича шоколад. Особено онези огроооомните на Милка. Също може и бонбони от типа на Рафаело или Фереро Роше или онези яки шоколадови календари с еленчетата.


5. Дреха – КОЛЕДЕН ПУЛОВЕЕРР! Защото ако не сте уцелили размера или вкуса, цветовете или нещо друго, този, на когото го давате и без това никога няма да си го сложи. За сметка на това са ТОЛКОВА ГОТИНИИИИ.


6. Плюшена играчка – тук зависи като цяло от типа човек, но все пак е много мил и сладурски коледен подарък. Аз бих умряла, ако ми подарят от онези мечки, по-високи от тавана на салона, но за жалост нямам късмет ;((((


7. Рамка със снимки – перфектен подарък за някой близък. Най-добре да се поднесе с някакви сладко послание и ще разтопите и най-коравото коледно сърце. Работи и при Ебенийзър Скрудж.


8. Мърч – ако знаете какви банди, певци, филми, ТВ шоута и т.н. харесва човекът, на когото ще правите подарък, вероятно ще уцелите джакпота с някоя тяхна дреха, чанта...


9. Слушалки – има ли нужда да обяснявам изобщо? Почти няма шанс да сбъркате с подобен подарък, защото ами, КОЙ не слуша музика?


10. Настолно игра – и не, не говоря за Не се сърди човече, има мноого забавни и оригинални игри, които биха зарадвали някого за Коледа – примерно Cards against Humanity или What do you meme?


11. Други – Възглавниците са сладки, също ароматните свещи са мил подарък. Ако получателят има някакъв тип игрална конзола някоя игра би свършила работа, ако пък има грамофон (говоря за странни хора като мен) една плоча би била перфектна.


Това бяха моите съвети относно Коледни подаръци. А Вие какво купихте за тази Коледа? Споделете ни в коментарите!


Ползотворна седмица и весели празници от екипа на УС!

47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ден на ПИ

bottom of page